O nama

BIRO MARKETING

Biro-Marketing OD Kruševac je zvanični distributer renomiranog belgijskog proizvođača tepiha “Ragolle” za područje Srbije i Crne Gore. Osnovna delatnost je veleprodaja i maloprodaja ekskluzivnih kolekcija tepiha od prirodnih (novozelandska vuna, viskoza) i sintetičkih materijala izrađenih po savremenoj belgijskoj tehnologiji. Svi Ragolle tepisi su 100% proizvedeni u Belgiji.

Dvadeset godina neprekidne saradnje sa uglednim partnerom Ragolle i neupitno poverenje koje nam ukazuju, garancija su vrhunskog kvaliteta tepiha iz širokog proizvodnog asortimana koji Vam opravdano nudimo da oplemenite prostor u kome živite i/ili radite.

Dugogodišnji ugled i iskustvo RAGOLLE menadžmenta u izvozu pomaže da se interpretiraju ukusi i stilovi iz svih krajeva sveta.
Naša preporuka nisu samo lepi tepisi po povoljnim cenama, već tepisi vrhunskog kvaliteta, najfinije izrade, originalnog i modernog dizajna.

Biro-Marketing OD Kruševac čini sve da kvalitet proizvoda podrži profesionalnom uslugom, pružajuci savete pri izboru odgovarajućih materijala, njegovom održavanju kao i obezbeđivanjem specijalnih porudžbina i isporuka na zahtev kupca i krajnjeg potrošača.

RAGOLLE BELGIJSKI TEPISI

Ragolle kolekcije tepiha namenjene su onima koji cene kvalitet, trajnost i vrhunski dizajn.

Nasa prezentacija Vam pruza garanciju da mozete, ukoliko imate specijalne zelje i zahteve pronaci tacno ono sto Vam je potrebno.