Karakteristike tepiha

RAGOLLE tepisi - kvalitet, trajnost, vrhunski dizajn

Kolekcije Puccini i Verdi, izrađene su od čiste novozelandske vune, vrhunskog kvaliteta. Tepihe karakteriše velika gustina i optimalna visina flora. Obezbeđeni su trajnom BAYER-ovom zaštitom protiv moljaca. Ličnim izborom opredelićete se za tepih  klasičnog ili modernog dizajna koji će oplemeniti Vaš životni prostor.

Kolekcija Twilight (shaggy- kovrdžavi tepisi), uvek aktuelni za uređenje modernih enterijera. Odličan kvalitet: visok flor i velika gustina. Odlični za održavanje: antistatičko vlakno (nema statičkog elektriciteta, koji “hvata” nečistoće), pa se odlično usisavaju.

Kolekcije tepiha  Argentum, Nubian, Sundance, Da Vinci izrađene su od najkvalitetnijih veštačkih, antistatičkih  – exellan –  vlakana. Po kvalitetu ne zaostaju za tepisima od vune. Veoma gusti, jaki, trajni i izdržljivi tepisi, toplih boja koje karakteriše: kvalitet, trajnost i vrhunski dizajn. Moderan dizajn i čudesna kombinacija atraktivnih boja učiniće Vaš prostor inspirativnim i kreativnim mestom koje odiše dobrim raspoloženjem i pozitivnim vibracijama.

Kolekcija tepiha Infinity, sadrži ponudu tepiha modernog dizajna od veštaćkih antistatičkih vlakana (nema statičkog elektriciteta, koji “hvata” nečistoće, pa se odlično usisavaju), ne zaostaje po kvalitetu i vrhunskom dizajnu u ponudi belgijskog proizvođača Ragolle.Tepisi su izrađeni od visoko-kvalitetnog polipropilena (heat set). Zajedničke karakteristike po kojima se razlikuju od drugih u svojoj kategoriji: velika gustina, antistatičko vlakno i postojane boje.

Kolekcije tepiha Beluchi, Matrix i Genova (reljef), izrađene su od viskoznih vlakana, a po kvalitetu, rustičnim ili pak reljefnim, modernim dezenima su potpuno jedinstvene na tržištu. Elegantni i nenametljivi tepisi za najzahtevnije ljubitelje neprolazne klasike i umetnosti.

Kolekcija tepiha Royal Palace izrađena je od viskoze i pamuka. Zastupljeni su dezeni modernog i klasičnog dizajna. Tepisi jednostavni za održavanje, sa latex podlogom koja ih fiksira na pod, postojanim bojama i mogućnošću mašinskog pranja na 30 stepeni, potpuno su osvojili savremenu ženu.

Kolekcija tepiha Brighton izrađena je od veštačkih antistatičkih materijala i zbog spečificnih karakteristika dozvoljava upotrebu ovih proizvoda u enterijeru i eksterijeru.