Uslovi i pravila

Cene proizvoda – tepiha su izražene u dinarima sa uračunatim PDV-om. Biro-Marketing zadržava pravo izmene cena bez prethodne najave. Stanje zaliha azuriramo više puta u toku dana. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo u potpunosti garantovati da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Biro-Marketing ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje e-mail obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu. Hvala na razumevanju.

Dostava

Dostava porucenih proizvoda – tepiha

Za sve proizvode – tepihe, poručene Internet porudzbenicom organizujemo dostavu na kućnu adresu u roku od 7 dana od datuma poručivanja. Trosak dostave bice obracunat prilikom procesa porucivanja i cinice sastavni deo Porudzbine.

Plaćanje

Plaćanje tepiha u internet prodavnici možete regulisati na sledece nacine:

Uplatom na račun – Na šalteru pošte ili bilo koje poslovne banke opštom uplatnicom, uz navođenje odgovarajućeg poziva na broj koji ćete dobiti prilikom naručivanja. Kako biste naručene proizvode dobili u naznačenom roku, potrebno je da nakon kreiranja Porudzbine plaćanje opštom uplatnicom obavite u roku od 48h.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime Biro-Marketing OD Krusevac, obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima
i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Biro-Marketingu OD Krusevac odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu, Biro-Marketing OD Krusevac je u obavezi da povraćaj obavlja isključivo na tekuci racun kupca, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika. U slucaju placanja pouzecem, prodavac je duzan da vrati novac kupcu na tekuci racun koji kupac odredi.

Reklamacije

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na reklamaciju kupljenog proizvoda u roku od 14 dana od dana isporuke proizvoda. Proizvod koji reklamirate mora sadržati sve pripadajuće elemente: proizvod, kompletnu dokumentaciju, originalno pakovanje, zaštitne elemente…Proizvod mora biti očišćen od tragova korišćenja i bez fizičkih oštećenja. Biro-Marketing OD ne preuzima odgovornost za fizički oštećene proizvode ili proizvode koji su oštećeni nenamenskim korišćenjem. Budite sigurni da ćemo sve opravdane reklamacije prihvatiti i u zavisnosti od Vaših zahteva vratiti novac, zameniti ili popraviti proizvod. Prijave reklamacija kao i detaljne informacije o pravima i obavezama kupca ili prodavca možete zatražiti slanjem zahteva na email adresu info@biromarketing.com