Politika privatnosti

Obrasci za kontaktiranje

Prilikom slanja poruke putem formulara na našem sajtu, pored podataka koje ste uneli u obeležena polja, prikupljamo podatke o Vašoj IP adresi i adresi strane na našem sajtu sa koje ste poslali poruku. Pored ovih, prikupljamo i podatke o datumu i vremenu kada je poruka poslata.

Кolačići

Svaka poseta našeg sajta, na Vašem uređaju kreira tzv. kolačić. U njima se čuvaju podaci koji nam omogućavaju da Vam pružimo veži konfor u radu i bolje korisničko iskustvo. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se nakon vašeg zatvaranja pregledača veba.

Кada se prijavite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića da bismo sačuvali vaše informacije prijavljivanja i vaše izbore prikaza ekrana. Кolačići prijavljivanja traju dva dana, a kolačići mogućnosti ekrana traju godinu dana. Ukoliko izaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dve sedmice. Ukoliko se odjavite sa svog naloga, kolačići prijavljivanja biće uklonjeni.

Ugnežđeni sadržaj sa drugih web mesta

Članci na ovom web mestu mogu da sadrže ugnežđeni sadržaj (npr. video snimke, slike, članke, itd). Ugnežđeni sadržaj sa drugih web mesta se ponaša na potpuno isti način kao da ste posetili drugo web mesto.Ta web mesta mogu da prikupe podatke o vama, koriste kolačiće, ugnezde dodatno praćenje od strane treće strane i nadgledaju vašu interakciju sa tim ugnežđenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugnežđenim sadržajem ukoliko imate nalog i prijavljeni ste na to web mesto.

Analitika

Da bi bolje razumeli potrebe i ponašanje posetilaca našeg sajta, koristimo Google Analytics – napredni sistem za praćenje navika posetilaca. Na rad ovog sistema nemamo nikakav uticaj. Kada koristite naš sajt, smatramo da ste informisani i saglasni sa svim navedenim zahtevima.

Кoliko dugo čuvamo vaše podatke

Za kupce koji se registruju na naše web mesto, lične informacije čuvamo u njihovom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu da vide, urede ili obrišu svoje lične podatke bilo kada (izuzev što ne mogu da promene svoje korisničko ime). Administratori takođe mogu da vide i urede te informacije.

Кoja prava imate u odnosu na vaše podatke

Ukoliko imate nalog na ovom sajtu, možete da zahtevate informaciju o podacima koje držimo o vama. Takođe, možete da zahtevate da obrišemo Vaše lične podatke. Izuzetak su podaci koje smo obavezni da držimo zbog administrativnih, pravnih ili bezbedonosnih razloga.