GDE I KAKO NASTAJU RAGOLLE TEPISI

Flandrija ima dugu tradiciju u proizvodnji tekstila i tepiha. Još od srednjeg veka Belgija postaje dominantna na tržištu. Svi Ragolle tepisi su 100% proizvedeni u Belgiji. Dugogodišnji ugled i iskustvo RAGOLLE menadžmenta u izvozu pomaže da se interpretiraju ukusi i stilovi iz svih krajeva sveta.
Strast za kvalitetnim tepisima potiče iz njihove ljubavi prema dizajnu. Njihov studio dizajnira za enterijere koji ih inspirišu. Pomno se prate trendovi i predviđanja boja kako bi se kreirali tepisi sa jedinstvenim identitetom.
Ključne reči su: ljudi, motivacija, posvećenost, strast, integritet, odgovornost, pouzdanost, kreativnost, efikasnost, okruženje, oblikovanje trendova, inovacije i fair-play konkurencija.
KLIKNI OVDE ZA VIDEO
Ovaj sajt koristi kolačiće. Neki su neophodni radi funkcionisanja sajta, ali postoje i oni koji služe za praćenje saobraćaja, zaštitu od spam-a, personalizaciju korisničkih zahteva, društvene mreže i marketing. Daljim korišćenjem našeg sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti.